NIEUWSFLITS - De Waterwijken

Wijkvereniging Waterwijken
wijkvereniging WATERWIJKEN
Ga naar de inhoud

NIEUWSFLITS

NIEUWS


Op deze pagina vindt u de nieuws feitjes en op handen zijnde activiteiten van "Wijkvereniging Waterwijken".    (ververs de pagina met drukken op F5)
GRATIS LAMPIONNENOPTOCHT
vrijdag 22 december 18:15u
In samenwerking met dweilband “Flessûh trekkûrs” wordt er op vrijdag 22 december vanaf het gebouw van de muziekvereniging aan de Wildbaan een lampionnenoptocht georganiseerd, om zo tegen de kerstdagen aan een mooi rondje door de wijk te gaan lopen met iedereen die hieraan mee wil doen.
Dus kom met je vader en moeder, met opa’s en oma’s en loop met ons mee door de wijk. Vanaf 18.15 uur is het inloop. Voor ieder kind is er een lampion met batterij beschikbaar. Deze bij terugkomst graag weer inleveren
De lampionnenoptocht start om 18.45 uur. Tegen 19.45 uur zijn we weer terug bij het gebouw van de muziekvereniging. We sluiten af met een gratis consumptie voor alle deelnemers.
Om enigszins te weten hoeveel lampionnen er nodig zijn is het voor ons wel handig om te weten hoeveel kinderen er mee gaan lopen. Dit graag even via voor 18 december  OPGEVEN
Nieuwe penningmeester bij de wijkvereniging

Het bestuur vindt het fijn u te kunnen melden dat dhr. Kees Hamann bereid is gevonden om onze financiële zaken als penningmeester in goede banen te leiden. Hierbij is de vacature vervuld.
Wel hebben wij nog steeds behoefte aan extra bestuursleden of vrijwilligers die bereid zijn om mee te denken over en het organiseren van allerlei activiteiten. Wie o wie heeft nog een paar uurtjes per maand over?

Terug naar de inhoud